Moduri Romantice Prin Care O Poti Cere De Sotie

Moduri Romantice Prin Care O Poti Cere De Sotie

Moduri Romantice Prin Care O Poti Cere De Sotie

Povestea referitoare la cum ai cerut-o in casatorie va fi spusa mereu. Prietenii, familia si multe alte persoane o vor auzi, asa ca am pregatit pentru tine o lista cu cateva moduri romantice prin care o poti cere de sotie, pentru ca povestile despre acel moment unic sa fie frumoase si emotionante.

In public

Alege locul vostru preferat, fie ca este vorba despre o fantana, un parc, o cladire etc. Acolo, poti ruga pe cineva sa va faca o fotografie, numai ca in loc sa pozati, tu te vei aseza in genunchi si o vei intreba daca vrea sa fie sotia ta.

Un cor sau o formatie te-ar putea ajuta. Totul va fi organizat intr-un parc sau intr-un alt loc public. Ii poti ruga sa cante melodia ei preferata si, pentru ca totul sa fie mai personal, versurile pot include si numele ei. Este unul dintre acele moduri romantice prin care o poti cere de sotie care te-ar putea inspira. 


Cere ajutorul unui caricaturist. Va poate desena pe voi doi, impreuna, si poate adauga un mic dialog intre voi, tu intreband-o daca vrea sa fie sotia ta, iar ea spunand, evident, „DA”.

O poti trimite la o vanatoare de comori (sau cam asa ceva). Lasa-i indicii inca de acasa, iar ele o vor duce, pas cu pas, catre unul dintre locurile publice pe care le indragiti, iar acolo o va astepta marea surpriza si comoara: inelul de logodna.

Cand veti iesi la intalnire intr-un local, il poti ruga pe DJ ca la un moment dat sa iti inmaneze microfonul si astfel ii vei dedica o melodie si, de asemenea, o vei cere in casatorie in prezenta mai multor persoane. Va fi neasteptat si emotionant.

Acasa

Moduri romantice prin care o poti cere de sotie? Poti pune intr-o camera mai multe poze cu voi, facute de-a lungul timpului. Fie le vei lega de baloane sau le vei pune pe perete. Si, bineinteles, dupa ce va vedea surpriza, o vei intreba daca vrea sa fie sotia ta.

Stinge toate luminile din apartament, apoi pune lumanari pe jos care sa o ghideze catre inelul de logodna, ce va fi incadrat de mai multe petale de trandafiri.

In timp ce doarme, pune-i inelul pe deget, iar cand se va trezi veti sarbatori momentul cu sampanie si capsuni.


Gateste una dintre mancarurile ei preferate, iar in timpul desertului adreseaza-i si marea si mult asteptata intrebare.

La servici

Mergi la locul ei de munca, scrie pe ceva intrebarea, apoi asteapta pana vine si… restul povestii va decurge de la sine.

Daca totul se va intampla iarna, atunci inainte ca ea sa plece la serviciu te poti oferi sa indepartezi zapada de pe masina. Poti scrie intrebarea pe zapada asternuta pe masina sau pe geamuri.

Cu ajutorul colegilor ei de serviciu, puteti organiza o „sedinta” la finalul zilei si, cand se va prezenta acolo, va avea parte de o surpriza de milioane.