3 LUCRURI DE CARE SA TINETI CONT LA CREAREA LISTELOR CU INVITATI

3 LUCRURI DE CARE SA TINETI CONT LA CREAREA LISTELOR CU INVITATI

Poate una dintre cele mai frumoase parti ale unei nunti este ca aduce impreuna prietenii, familia si toti oamenii dragi voua.

Tot mai multi miri spun ca motivul principal al nuntii este sa-i aduca pentru o zi pe toti cei dragi aproape.

Pentru unii dintre voi nunta ideala este cu mai mult de 200 de invitati, pentru altii nunta ideala este alaturi de 30-40 de persoane.

Din experienta noastra cele mai multe nunti unde am participat au avut ca numar de invitati intre 100-150 dar numarul de invitati il veti decide intotdeauna voi luand in considerare propriile voastre dorinte.

3 LUCRURI DE CARE SA TINETI CONT LA CREAREA LISTELOR CU INVITATI

1. BUGETUL

Bugetul este cel care va influenta in mare parte numarul de invitati, cu cat va doriti o nunta mai mare cu atat mai mult trebuie sa aveti in vedere cheltuielile generate de :

  • locatie
  • numarul de invitatii
  • meniuri, marturii
  • numere de masa
  • aranjamente, etc.

Sfatul este ca ar trebuie sa fiti cat se poate de obiectivi cu privire la aceste cheltuieli, pentru a nu taia din bugetul alocat pentru alte lucruri ( muzica , fotograful de nunta, videograf)

2. LOCATIA

Numarul de invitati este foarte important in alegerea locatiei, deoarece tot mai multe saloane de eveniment cer un numar minim de persoane (mai precis numar minim de meniuri) pentru a inchiria sala la data dorita de voi.

Deci un aspect foarte important sa aveti o lista cat mai bine definita cu invitatii atunci cand hotarati alegerea salonului de eveniment.

3. PRIORITATI

Asa cum am spus deja, fiecare dintre voi aveti propriul stil in a va organiza nunta si de asemenea ceea ce pentru unii este o nunta ideala unde sunt peste 200 de persoane, pentru altii un maxim de 100 este mai mult decat suficient.

Important este sa aveti o lista cu invitatii cat mai clara, luand in calcul familiile, copiii dar si cavalerii si domnisoarele.

Indiferent de marimea nuntii, trebuie sa profitati la maxim de marea zi, acum sper ca v-am oferit cateva sfaturi importante privind lista de invitati, mai departe va puteti concentra asupra altor detalii legate de organizarea petrecerii.